Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni pri kaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Hvala Vam na razumevanju.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI KORISNIKA

Reflekta doo poštuje privatnost svakog posetioca. Svi podaci o posetiocu neće biti dostupni nijednoj osobi van Reflekta doo. U ime PREDUZEĆA, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Kao pojedinac imate pravo da saznate koji podatak o Vama posedujemo i promenite ga ukoliko je neophodno. Takođe imate pravo da se protivite daljem uzimanju podataka i njihovoj upotrebi. Preduzećemo sve mere kako bismo ispunili vaše zahteve.

Prikupljanjem ovih podataka Reflekta doo postiže sledeće:

  • Olakšava Vam korišćenje stranice time što nećete morati da upisujete podatke više od jednog puta.
  • Pomaže nam da prosledimo informacije i obaveštenja brže.
  • Pomaže nam da Vam obezbedimo tekstove sa sadržajem koji je za Vas bitan.
  • Brže ćete moći da pronađete usluge ili informacije koje ima i pruža Reflekta doo.
  • Obaveštavamo Vas o novim proizvodima, posebnim ponudama, novim informacijama i drugim novim uslugama za koje Reflekta doo smatra da Vas interesuju.